Gymnasiekatalogen

Ett gymnasieval utan reklam

Beställer du Gymnasiekatalogen till hösten får dina elever ett informationsmaterial med hög kvalitet som dessutom inte innehåller någon reklam.

Mängdrabatt

Våra priser är mycket fördelaktiga. Om du t.ex. beställer minst 30 st. Gymnasiekataloger är priset endast 45:- per katalog. Vi erbjuder också mängdrabatter vid större beställningar.

Gratis arbetsfolder

För dig som beställer minst 30 ex har vi ett särskilt erbjudande: instuderingsfrågor för duplicering medföljer gratis!

Gymnasiekatalogen

Exempel på sidor i Gymnasiekatalogen.

Heltäckande

Gymnasiekatalogen innehåller information om allt som är nytt för eleverna när de börjar gymnasiet, som t.ex. karaktärsämnen och gymnasiegemensamma ämnen, betyg och gymnasiepoäng, individuella val, yrkesexamen och högskoleförberedande examen, m.m.

Språkval & gymnasiegemensamma ämnen

Språkval och gymnasiegemensamma ämnen går vi in på närmare i speciella avsnitt, liksom antagningsregler, studieekonomi och studier efter gymnasiet.

Alla program presenteras med utförliga beskrivningar av utbildningen och översiktliga poängplaner. Ett ABC för gymnasieskolan finns också med i Gymnasiekatalogen.

Lokala versioner

Vi producerar även lokala versioner av Gymnasiekatalogen, t.ex. till en kommun eller ett län. Det lönar sig att trycka fler exemplar samtidigt i stället för att var och en på sitt håll trycker en egen broschyr!

Eftersom vi har samproduktion av en stor del av katalogen, får ni en mycket välmatad gymnasiekatalog med information om den egna kommunen/länet till ett överkomligt pris. För er som hellre vill beställa den nationella katalogen erbjuder vi mängdrabatt vid större beställningar.

Gymnasiekatalogen

Har du inte prövat Gymnasiekatalogen tidigare har du chansen att upptäcka den nu!